Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
06 Mar 2015

Zoektocht naar de perfecte shopper

De perfecte leren shopper

Note redactie juni 2019: deze blog is ouder maar nog steeds leuk om te lezen. De perfecte leren shopper met lange schouderband en rits heeft Joof inmiddels zelf ontwikkeld. Deze te koop in leer en suede in zo'n 15 kleuren en binnenkort in 2 formaten.

De perfecte leren shopper in veel kleurtjes en formaten

Onze shopper tassen verkopen goed.
Het zijn ook leuke modellen. De een lekker stoer en de andere lekker nonchalant, maar beide basic en daarom juist bijzonder. Ik krijg wel veel vragen van klanten naar een shopper met een lange schouderband en ook naar shoppers met meer opbergvakjes. Ik ben dus regelmatig op zoek naar tassen die al die wensen kunnen vervullen.

Makkelijk is het echter niet kwam ik al achter. Natuurlijk zijn ze er wel maar dan vind ik het model niet onderscheidend genoeg of ik vind de tas te druk. Er zitten allemaal tierelantijntjes aan die ik juist niet wil op de leren tassen in mijn webshop.

 
Kortgeleden kwam ik twee tassen tegen die zowel aan mijn eisenpakketje voldoen als aan de wensen van de klanten die mij gemaild hebben.
 
Italiaanse shopper kalfsleer
 
De shopper hierboven is gemaakt van prachtig zacht kalfsleer. De tas vond ik bij mijn vaste leverancier in Italië. De tas is ruim, heeft vakjes een lange schouderband en is in meerdere vrolijke kleuren te bestellen. Ook in prachtig geel en daar zie ik mezelf al mee lopen. Deze tas zal in de webshop €109,95 kosten. Ik vind deze shopper heel erg mooi en kwalitatief afgewerkt zoals je mag verwachten voor die prijs. Een nadeel vind ik dat de tas met een drukknoop sluit net zoals de andere shoppers in de webshop van suède en leer die uit Italie komen. Ik had de tas echt af gevonden als deze sloot met een rits.

vintage look shooper

 
Leren shoppingbag met een rits

Toen vond ik op een online zoektocht nog een shoppingbag en ik moet bekennen "I'm in looooove, I'm all shook up". Wat een beauty! Hij is ruim, stoer, heeft een vintage look en voldoet aan alle wensen die ik van klanten gemaild krijg. Hij past helemaal perfect in het Joof assortiment. Klein minpuntje van deze shoppertas is dat hij echt aan de prijs is. Deze tas kost €179,95. Ik weet zeker dat je dan een tas voor het leven hebt, een leren shopperbag waar je enorm veel plezier van zult hebben maar tjemig wat een uitgave.Ik had bovenstaande foto al even op de Joof facebookpagina geplaatst en daar kwamen enorm veel enthousiaste reacties op. En gisteren kwamen de tassen vanuit Duitsland binnen. Happy! Ik heb ze direct gefotografeerd, vrijstaand laten maken en ze staan nu online!
Relevante links: de shopper van Mathilde, gemaakt van suede

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »