Ik en mijn Joof; Mathilde

Ik en mijn Joof; Mathilde

Het assortiment leren tassen van Joof stel ik met zorg samen. Als eerste kijk ik alleen naar modellen die de Joof uitstraling hebben. Ze moeten basic zijn, het liefst in meerdere kleuren te koop en een beetje stoer. Ook neem ik tips en opmerkingen van klanten mee in mijn zoektocht naar nieuwe modellen. Ik krijg gelukkig vaak mails van klanten met wensen en opmerkingen, dat helpt mij enorm.

Veel klanten zijn erg blij zijn met hun tas en de service die ik geef. Ik probeer altijd de service te geven die ik zelf ook wil hebben als ik online ergens shop en dat waarderen mensen. Regelmatig krijg ik enthousiaste mails en dat enthousiasme van klanten wil ik graag gebruiken in mijn blog. Elke eerste maandag van de maand komt daarom hier een klant aan het woord over haar Joof tas. Lees onderaan deze pagina hoe je jezelf kunt opgeven, je ontvangt 20% korting op je volgende aankoop als dank voor je inzending. Deze keer Mathilde, zij kocht een camel kleurige suède shopper.

Deze keer Mathilde, zij kocht een camel kleurige suède shopper.

1 Hoelang heb je jouw Joof tas en heb je 'm gekocht of gekregen? Als je de tas gekregen hebt van wie en waarom?


Ik heb de tas aan mezelf cadeau gedaan begin van het dit jaar. Ik kan wel wachten tot mijn verjaardag maar ik wilde de tas gelijk hebben.

2 Twijfelde je over de kleur en het model of was het liefde op het eerste gezicht?

Ik zag de camel shopper in een nieuwsbrief staan en het was liefde op het eerste gezicht. 's avonds wilde ik bestellen maar toen was de shopper al uitverkocht! Ik mailde gelijk naar Joof en gelukkig was een week later de voorraad aangevuld.

3 Wanneer gebruik je je tas, elke dag of bv alleen voor het uitgaan of naar school of je werk?

Ik gebruik 'm eigenlijk altijd, waar ik ook naar toe ga. Ik neem de tas mee naar mijn werk, als ik op stap ga of als ik ga wandelen met mijn zoontje.

4 Wat is handig aan je tas en wat zou je graag anders willen.

De shopper is lekker groot, van zacht suède. Super handig!

5 Als je zelf een tas kon ontwerpen hoe zou deze er dan uitzien? Zou het een bv schoudertas zijn of een rugzak, veel vakken, welke kleur, van leer of juist niet?

Precies het model dat ik heb, het is echt mijn favoriete tas van het moment.

shopper van suede in de kleur camel

Wil jij ook in de rubriek "Ik en mijn Joof", mail me dan op liza@shopjoof.com. Als dank voor jouw inzending ontvang je een kortingscode van 20% die je bij je volgende aankoop kunt inwisselen.

 

relevante links: alle shoppers van Joof

 

 

Reacties

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
fbq('track', 'AddToCart');
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »