Nog 4 stuks op voorraad van deze prachtige rode suede schoudertas.

 • Geplaatst op
 • Door Liza
 • Geplaatst in Joof
 • 1
Nog 4 stuks op voorraad van deze prachtige rode suede schoudertas.

Vandaag was ik in het magazijn aan het rommelen en toen zag ik bovenop een stellingkast waar ik alle voorraad in heb liggen een stapeltje suede schoudertassen liggen in het rood. Ik weet dat ik deze tassen verkoop begrijp mij niet verkeerd, maar ik was verbaasd dat ik er nog 4 had liggen.

Suede schoudertas felrood

 

Vandaag was ik in het magazijn aan het rommelen en toen zag ik bovenop een stellingkast waar ik alle voorraad in heb liggen een stapeltje suede schoudertassen liggen in het rood. Ik weet dat ik deze tassen verkoop begrijp mij niet verkeerd, maar ik was verbaasd dat ik er nog 4 had liggen.

schoudertas van suede

Naar de tassen webshop 

Zo’n drie jaar geleden heb ik deze prachtige suede schoudertas in 6 kleuren ingekocht in Italie. Zwart, camel, geel, inktblauw, combat en rood. Het was best een goed verkopend artikel bij mij in de webshop maar de leverancier besloot de tas niet meer te produceren. Het verbaasd mij dus te zien dat de rode kleur nog op voorraad is. Hij is juist supermooi! Ik breng m dus nog even bij jullie onder de aandacht.

 

suede schoudertas uit Italie

 

De tas is echt lekker ruim en felrood. Het koperen beslag vind ik heel stoer en de donkerbruine schouderband idem dito.De tas kost nu maar €59,95 ipv €79,95. Als je het suede inspuit met suedespray blijft deze tas echt jaren mooi. En komt er per ongeluk een vlek op dan heb ik van de week in mijn blog wat tips gegeven om deze vlekken uit het suede te verwijderen

meer mode en trends op tassengebied

binnenzijde suede schoudertas

 

Dus als eindboodschap wil ik even roepen “wie maakt me los” of wie verlost me van deze laatste 4 stoere en ruime rode suede schoudertassen?

Relevante links: het geheim van de perfecte schoudertas

Reacties

 1. ell schoondermark ell schoondermark

  Ja ik wil wel 1 stoere tas kopen ben al enige tijd op zoek naar een rode stoere tas maar kon hem helaas niet vinden
  ze waren me te degelijk of te veel bling bling en veel goud dus te kitserig
  maar deze ben ik meteen verliefd op!
  graag U reaktie
  groetjes Ell

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
fbq('track', 'AddToCart');
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »