Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
30 Jun 2015

Nog 4 stuks op voorraad van deze prachtige rode suede schoudertas.

Suede schoudertas felrood

 

Vandaag was ik in het magazijn aan het rommelen en toen zag ik bovenop een stellingkast waar ik alle voorraad in heb liggen een stapeltje suede schoudertassen liggen in het rood. Ik weet dat ik deze tassen verkoop begrijp mij niet verkeerd, maar ik was verbaasd dat ik er nog 4 had liggen.

schoudertas van suede

Naar de tassen webshop 

Zo’n drie jaar geleden heb ik deze prachtige suede schoudertas in 6 kleuren ingekocht in Italie. Zwart, camel, geel, inktblauw, combat en rood. Het was best een goed verkopend artikel bij mij in de webshop maar de leverancier besloot de tas niet meer te produceren. Het verbaasd mij dus te zien dat de rode kleur nog op voorraad is. Hij is juist supermooi! Ik breng m dus nog even bij jullie onder de aandacht.

 

suede schoudertas uit Italie

 

De tas is echt lekker ruim en felrood. Het koperen beslag vind ik heel stoer en de donkerbruine schouderband idem dito.De tas kost nu maar €59,95 ipv €79,95. Als je het suede inspuit met suedespray blijft deze tas echt jaren mooi. En komt er per ongeluk een vlek op dan heb ik van de week in mijn blog wat tips gegeven om deze vlekken uit het suede te verwijderen

meer mode en trends op tassengebied

binnenzijde suede schoudertas

 

Dus als eindboodschap wil ik even roepen “wie maakt me los” of wie verlost me van deze laatste 4 stoere en ruime rode suede schoudertassen?

Relevante links: het geheim van de perfecte schoudertas

Reacties
Ja ik wil wel 1 stoere tas kopen ben al enige tijd op zoek naar een rode stoere tas maar kon hem helaas niet vinden
ze waren me te degelijk of te veel bling bling en veel goud dus te kitserig
maar deze ben ik meteen verliefd op!
graag U reaktie
groetjes Ell
ell schoondermark - 05 May 2017 - 18:42
Laat een reactie achter
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »