In the spotlight: rode suede schoudertas uit Italie

In the spotlight: rode suede schoudertas uit Italie

Heel leuk vind ik het wanneer stoer gecombineerd wordt met zacht zoals bij deze rode suède schoudertas uit Italië. Het suède is echt babyzacht en ik viel op het ruige koperkleurige metaal dat voor de tas is gebruikt en het donkerbruine leer en nylon. Ik heb deze tas zelf ook lang gebruikt, een fijne mega ruime tas. Lees in mijn blog alle ins en out van deze mooie tas.

Bij het inkopen van het tassen assortiment voor de webshop houd ik een aantal dingen in de gaten. De tas moet basic zijn, geen tierletantijntjes of veel poespas en franjes aan een tas daar houdt Joof niet van. Verder moet een tas is meerdere kleuren beschikbaar zijn en vaak kies ik voor wat stoerdere modellen.

Ik heb de zogenaamde usp's van deze tas (de unique selling points) in afbeeldingen benoemd, ik hoop dat jullie net zo enthousiast zijn als ik destijds was toen ik dit model voor het eerst zag.

suede schoudertas uit Italie

suede schoudertas uit Italie

suede schoudertas uit ItalieRelevante links: meer kleuren, alle suede tassen

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
fbq('track', 'AddToCart');
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »