Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
18 Mar 2015

Zo combineer je jouw tas met de sporty look

Welke leren tas past bij een sporty look?

Note van de redactie: deze blog is oud maar nog steeds leuk om te lezen. Wel heeft Joof inmiddels nieuw assortiment dat goed aansluit bij het blogonderwerp.

Stoer leren schoudertasje met metalen hengsel

De sporty look, Ik ben er persoonlijk gek op. Ik ben een sportief type en zeker geen "meisjes meisje" dus ik ben altijd wel redelijk sporty en stoer gekleed. Broek en gympies, jurk en gympies en heel soms laarsjes, maar dan wel stoere bikerlaarsjes. Ik denk dat ik mijn tijd van nette, formele kleding volop heb gehad in de tijd dat ik secretaresse was bij een Amerikaans bedrijf. Het bedrijf had een strenge policy omtrent alles en dus ook strikte kledingvoorschriften. Dus daar liep ik als 19 jarige secretaresse in mantelpakjes van Mexx en Esprit met hakjes. Niets voor mij. Ik had in die tijd ook echt twee kledingkasten, één voor door de week en een ander voor de weekenden.

Sporty outfit combineren met tassen

Bron foto: http://lingerissimi.com

Helemaal mijn stijl dus de sporty look maar wat doe je qua tas bij die look? Sowieso vind ik de vintage look heuptas het allerbest bij een sportieve outfit passen. Lekker nonchy en casual, schuin op je heup hangend. Erg leuk.

vintage look heuptas-festivalbelt

Van de site stylefruits.nl heb ik weer twee outfits gekozen om tassen uit de webshop mee af te stylen. Meer over stylefruits lees je hier

Grijze sportieve look van sweatstof

 

Sportieve mode 2015leren schoudertas beige

foto: stylefruits

Ik zie mezelf in deze outfit op een zondag lekker ergens lunchen met de kids en Rodney en daarna een leuke film pakken in de bioscoop. Maar laten we eerlijk zijn dit is geen sportieve outfit, ik vind dit eigenlijk een echte sportoutfit. Dus mocht je daadwerkelijk naar de sportschool gaan dan heb je een ruime tas nodig voor je handdoek, je bidon en je sportschoenen. Daarom zie ik onze leren schoudertas helemaal bij deze outfit. Genoeg vakjes voor je gsm, je sleutels en een ruim vak voor al die sportschool spullen.

I love roze

 

Sporty outfitBirkin Bag grijs online

Foto: stylefruits

Roze is mijn lievelingskleur, samen met fel geel. Heerlijk vrolijk en fris. Deze schoenen vind ik fantastisch en het shirt vind ik ook erg leuk, ik zou het alleen combineren met een jeans ipv een zwarte joggingbroek. Maar goed, je kunt eindeloos combineren natuurlijk, een leren legging zou ook erg leuk zijn. Als tas zou ik bij deze outfit een hele sjieke tas dragen. Dat zou ik doen voor het contrast. Kijk maar hoe leuk de grijze Designer inspired Birkin Look bij deze outfit staat.

Heb je zelf een idee voor een outfit die je graag gestyled ziet worden? Laat het me weten via [email protected]

Relevante links: alle designer inspired bags in de webshop, alle schoudertassen in de webshop

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »