Wil je meer weten over Joof? Lees het hier en bekijk deze video.

  • Geplaatst op
  • Door Liza
  • Geplaatst in Joof
  • 0
Wil je meer weten over Joof? Lees het hier en bekijk deze video.

Ik heb een filmpje gemaakt waarin ik meer uitleg over mijzelf en de webshop Joof. Ik kijk zelf ook altijd bij andere shops naar de “over ons” pagina. Ik vind het leuk om te weten bij wie ik koop en ik denk dat ik daarin niet de enige ben.

Ik heb de smaak van productvideo’s te pakken, 3 weken geleden plaatste ik nog mijn eerste filmpje. Ik heb nu geen productfilpje gemaakt maar een algemene bedrijfsvideo gemaakt. Hij duurt wel een paar minuten, ik denk dat ik nog een filmpje moet maken dat korter is. Want 3 minuten is echt wel lang.

Leuke leren tassen webshop

 

In het filmpje stel ik mijzelf voor en vertel ik over de webshop. Ik kijk zelf bij andere shops ook altijd naar de “over ons” pagina. Ik vind het leuk om te weten bij wie ik koop en ik denk dat ik daarin niet de enige ben.

 

meer blogs over trends tassen

Ik ben een enorme kletskous, dat is in het filmpje wel te zien. Wat ik eigenlijk wil vertellen aan bezoekers van de site is:

 

  1. dat Joof een vast assortiment basic leren tassen verkoopt voor dames én heren.
  2. dat in de webshop een uniek assortiment leren tassen te zien is dat (bijna) nergens anders online te koop is.
  3. dat de gemiddelde prijs van de tassen €60 is.
  4. dat Joof een eenmanszaak is. Je hebt altijd met dezelfde persoon contact.
  5. dat ik snel vragen beantwoord en dagelijks bestellingen verstuur.
  6. dat goede service heel belangrijk voor mij is. Ik wil tevreden klanten en doe daar mijn uiterste best voor. Kijk maar eens naar de recensies op webwinkelkeur. Ik ben trots dat mijn klanten mijn inzet waarderen en tevreden zijn.

informatie joof leren tassen

 

Kijk dus snel verder in de webshop voor leuke en goedkope leren tassen.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
fbq('track', 'AddToCart');
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »