Wie is Joof / Liza?

 • Geplaatst op
 • Door Liza
 • Geplaatst in Joof
 • 5
Wie is Joof / Liza?

Wie of is "Joof"? Een persoon, een bedrijf? Wat zit er achter de webshop? Wat betekent Joof, is het een voornaam of een bijnaam? Is het een vrouw of een man, kinderen, hobby's?

Als ikzelf aan het shoppen ben online kijk ik ook altijd even bij het onderwerp "over ons". Ik vind het leuk te weten bij wie ik koop. Met die gedachte stel ik me in deze blog aan jullie voor.

Mijn naam is Liza Hollingsworth. Ik ben vrouw, moeder van twee dochters, ondernemer en paardengek. Ik ben getrouwd met Rodney met wie ik al sinds mijn 17e samen ben. Rodney is ook zelfstandig ondernemer en samen proberen wij ons drukke leven met onze bedrijven, gezin en hobby's vlekkeloos te organiseren. Ik zegt bewust "proberen" .  Sinds dat ik geboren ben word ik door mijn familie Joof genoemd. Het is een Jiddisch woord en het staat voor jofel, vrolijk. Toen ik voor mijn bedrijf een korte opvallende naam zocht hoefde ik dus niet lang na te denken.

 

 

Naar de tassen webshop

 

Paardengek

Het gezin Hollingsworth is een zogenaamde paardenfamilie. Wij brengen HEEL veel tijd door op stal. Ons motto: "At the end of the day your clothes should be dirty, your hair messy and your eyes sparkling" en dat gebeurt wanneer we bij de paarden zijn. We hebben een Fries en twee shetland pony's. Samen met mijn Friese vriend Bas rijd ik wedstrijden (dressuurmatig), spring ik één keer in de week en gaan we wekelijks het strand op of het duin in. De pony's Stippie en Roosje zijn mijn dochters beste vriendinnetjes. Rodney rijdt graag in het duin of tijdens een les in de bak. Verder zijn we gek op muziek, lekker eten en goede tv series of films.

 

Online ondernemer

Joof is opgericht door mij, Liza Hollingsworth. Sinds 2008 ben ik online ondernemer. Eerst met kinderkleding en speelgoed, sinds 2011 met leren tassen. Het begon toen ik zelf een okergele leren shopper kocht bij een atelier in Amsterdam. Het was direct mijn lievelingstas die ik elke dag droeg. Meerdere keren per dag werd ik aangesproken op die tas. Mensen maakten complimenten en vroegen waar de tas vandaan kwam. Ik besloot de eigenaar van het kleine tassen atelier over te halen bij hem in te kunnen kopen en ging van start. Meteen was Joof een succes. Inmiddels koop ik mijn tassen bij veel meer leveranciers.

 

 

 

meer blogs lezen van Joof

 

 

Product ontwikkelaar

Voor ik voor mezelf begon in 2008 werkte ik in de Retail als product ontwikkelaar voor het eigen merk assortiment van Albert Heijn, Etos en later Hema. Ik had de leukste baan van de wereld bij de leukste bedrijven en gelukkig mag ik af en toe op freelance basis nog helpen bij mijn oude werkgevers. Dat is een erg leuke afwisseling want bij Joof doe ik alles in m'n eentje en heb ik geen collega's. Bij AH of Hema doe je projecten en concepten met elkaar en zo leer je van elkaar. En op deze manier blijf ik betrokken bij mijn oude vakgebied en dat vind ik heerlijk.

Wil je mij wat vragen of heb je een opmerking dan kun je mij mailen op liza@shopjoof.com.

Relevante links: naar de webshop, meer over Joof

Reacties

 1. Lisette Lisette

  Jammer dat ik je site niet eerder ben tegengekomen, waarschijnlijk wel een vaste klant erbij,top!

 2. Liza Hollingsworth Liza Hollingsworth

  Hallo Wilma,
  Die worden nageleverd door de leverancier helaas. Een exacte levertijd konden zij niet geven, maar zodra ik ze heb zet ik ze online en zal ik je een seintje geven.
  Hartelijke groet,
  Liza

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
fbq('track', 'AddToCart');
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »