Webshoptip: sjaals van Sjaalmania.nl

  • Geplaatst op
  • Door Liza
  • Geplaatst in Webshop tips
  • 2
Webshoptip: sjaals van Sjaalmania.nl

Oh wat zijn er veel leuke webshops zeg! Vanuit mijn werk maar ook privé kom ik op erg veel webshops die de moeite waard zijn met jullie te delen. Dit keer verklap ik dé site om al je hippe sjaals te kopen; Sjaalmania.

Gek op sjaals 

 
Tot een aantal jaar geleden droeg ik NOOIT sjaals. Ik vond het tuttig en het maakte mij veel te veel een dametje en ik ben echt geen dametje. Dus sjaals en ik waren geen match.sjaals van Sjaalmania
 goedkope en leuke leren tassen online kopenBecksondergaardDaar kwam verandering in toen ik het merk Becksondergaard leerde kennen. Dit merk produceert hele mooie sjaals én voor ieder wat wils. Dus voor mij hele drukke sjaals met veel kleur, maar ook effe sjaals of sjaals met rustige prints en rustige kleuren. Maar de print van de sjaal is altijd anders dan anders. Ik herken het merk altijd tussen de andere sjaals.

 


sjaals van Sjaalmania


Sjaal-Lover

Inmiddels ben ik echt een "sjaal-lover". Ik als koukleum geniet van de warmte van een sjaal om mij heen en ik vind dat een simpele outfit echt 10x leuker wordt met een mooie sjaal. T-shirt, spijkerbroek, jasje en gympies en een leuke sjaal erboven. Helemaal af!
 


Sjaalmania

 

De site sjaalmania verkoopt het merk Becksondergaard in hun webshop. Ik koop daar altijd erg graag. Je vindt in de shop makkelijk je weg, Je sjaal is snel besteld en een dag later geleverd, ideaal.

 
 

Sjaal spicey red 


lees meer over tassen mode, trends en fashion


Eigen merk

 

Sjaalmania verkoop ook haar eigen merk sjaals en ook poncho's. Deze sjaals zijn alleen in de webshop van Sjaalmania te koop en zijn prachtig én betaalbaar. Neem snel een kijkje!
sjaals van Sjaalmania
 Relevante links: een andere webshoptip is Shizo; webshop voor natuurlijke cosmetica
Reacties

  1. Caroline Torenbeek Caroline Torenbeek

    Verkoopt u die oranje-rode shawl nog die hierboven op de site staat afgebeeld?

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
fbq('track', 'AddToCart');
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »