Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
19 Jun 2015

Webshoptip: Natuurlijke cosmetica bij Shizo.nl


Shizo.nl is dé webshop voor al je natuurlijke cosmetica. Met cosmetica bedoel ik alles voor je gezichtsverzorging, lichaamsverzorging, haarverzorging en make-up. Shizo verkoopt producten zonder onnatuurlijke toevoegingen voor dames, heren en kinderen.

Cosmetica producten zonder chemische en synthetische toevoegingen.


Natuurlijke cosmetica, ik had er zelf niet zoveel mee. Ik kocht wel spulletjes bij Shizo maar dan meer omdat het de juiste kleur lipstick verkocht of dat lekkere parfum. Ik kocht het eerlijk gezegd niet omdat de producten natuurlijk waren.



Shizo, webshop voor natuurlijke cosmetica



Totdat mijn jongste dochter jeuk op haar kreeg. De afspraak met de kinderarts liet nog even op zich wachten en ik wilde alvast iets hebben om haar jeuk te verzachten. Zij krapte haar buik en rug flink open en het was gewoojn vervelend die jeuk. Ik veel aan Shizo en de producten van Shizo gehad. Als ik twijfelde over producten mailde ik naar de klantenservice en kreeg ik snel en duidelijk antwoord. Echt een fijne site om te bestellen. En vertrouw mij maar, als webshopeigenaar ben ik natuurlijk extra kritisch naar andere shops toe. ;-)


Het product dat ik voor Fay (mijn jongste dochter) kocht was een rustgevende zalf voor de geirriteerde huid. Ze verkopen het nog steeds, Skin Salvation heet het. En zoals in alle producten uit die webshop zitten er geen zogenaamde "nasties" in dit artikel dus de huid zal er niet op reageren met jeuk of irritatie. Heerlijk dus.


meer blogs over trends tassen


Heb jij een favoriet webadres, laat het mij weten!
Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »