Webshoptip: Natuurlijke cosmetica bij Shizo.nl

  • Geplaatst op
  • Door Liza
  • Geplaatst in Webshop tips
  • 0
Webshoptip: Natuurlijke cosmetica bij Shizo.nl

Een nieuwe rubriek op mijn blog zijn webshop tips. Vanuit mijn werk maar ook prive kom ik op erg veel webshops die de moeite waard zijn met jullie te delen. Vandaag de webshop voor natuurlijke huidverzorging; Shizo.


Shizo.nl is dé webshop voor al je natuurlijke cosmetica. Met cosmetica bedoel ik alles voor je gezichtsverzorging, lichaamsverzorging, haarverzorging en make-up. Shizo verkoopt producten zonder onnatuurlijke toevoegingen voor dames, heren en kinderen.

Cosmetica producten zonder chemische en synthetische toevoegingen.


Natuurlijke cosmetica, ik had er zelf niet zoveel mee. Ik kocht wel spulletjes bij Shizo maar dan meer omdat het de juiste kleur lipstick verkocht of dat lekkere parfum. Ik kocht het eerlijk gezegd niet omdat de producten natuurlijk waren.Shizo, webshop voor natuurlijke cosmeticaTotdat mijn jongste dochter jeuk op haar kreeg. De afspraak met de kinderarts liet nog even op zich wachten en ik wilde alvast iets hebben om haar jeuk te verzachten. Zij krapte haar buik en rug flink open en het was gewoojn vervelend die jeuk. Ik veel aan Shizo en de producten van Shizo gehad. Als ik twijfelde over producten mailde ik naar de klantenservice en kreeg ik snel en duidelijk antwoord. Echt een fijne site om te bestellen. En vertrouw mij maar, als webshopeigenaar ben ik natuurlijk extra kritisch naar andere shops toe. ;-)


Het product dat ik voor Fay (mijn jongste dochter) kocht was een rustgevende zalf voor de geirriteerde huid. Ze verkopen het nog steeds, Skin Salvation heet het. En zoals in alle producten uit die webshop zitten er geen zogenaamde "nasties" in dit artikel dus de huid zal er niet op reageren met jeuk of irritatie. Heerlijk dus.


meer blogs over trends tassen


Heb jij een favoriet webadres, laat het mij weten!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
fbq('track', 'AddToCart');
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »