Suede tassen met dierenprints, hot or not?

 • Geplaatst op
 • Door Liza
 • Geplaatst in Mode & trends
 • 6
Suede tassen met dierenprints, hot or not?

Dierenprints op tassen zijn niets nieuws natuurlijk maar het verraste mij eigenlijk dat mijn Italiaanse leverancier deze nieuw in het assortiment had. Niet dat dierenprints ooit uit de mode zijn geweest, maar zijn ze nog steeds zo hip dat een tassenproducent in Italië een hele reeks opneemt in hun assortiment?

Dierenprints

Dierenprints heb ik altijd leuk gevonden. Heerlijk mijn zebraprint jumpsuit of de luipaardprint laarsjes die mijn dochter had. Lang heb ik getwijfeld (en ik twijfel eigenlijk nog steeds) of ik die leuke laarsjes van Maruti zou kopen voor mezelf of dat zebraprint telefoonhoesje van Fab....

goedkope leren tassen in de webshop

schoudertas met zebraprint

Suede schoudertas met zebraprint

"Mijn" Italiaanse leverancier heeft een aantal suede tassen gemaakt met verschillende dierenprints. Meteen viel mijn oog op de zebraprint schoudertas. De print is te koop op een suede shopper of als schoudertas, ook van suede. De schoudertas is hetzelfde model als deze rode suede tas die overigens in de aanbieding is.

Shoppers met dierenprint

Overdone?

Is een gebruiksvoorwerp zoals een tas niet snel overdone in een dierenprint uitvoering? Wordt het niet snel zo van "heb je haar weer met haar zebratas"? Gaat het jezelf niet snel vervelen? Ik ben zoals jullie lezen nog niet overtuigd genoeg om deze tassen voor de webshop in te kopen.

meer mode en trends op tassengebied

Prachtige suede schoudertassen met dierenprint

Jouw mening, PLEASE

Ik ben heel benieuwd naar jouw mening. Zie je jezelf lopen met een dierenprint tas? Ik hoor het graag middels een reactie onder deze blog.

Relevante links: leren rugzak weer in de mode

Reacties

 1. Renée van Westen Renée van Westen

  Hoi Liza, ik heb je ook geappt.
  Kan ik de zebra tas nog ergens bestellen of kan jij dat voor me doen ?
  Heb je ook wat meer info over deze tas ?
  vriendelijke groet,
  Renee

 2. Nicolette Nicolette

  Hoi, ik heb interesse in de dierenprint tas (zie de afbeelding waar "hot or not" in geschreven is). Kan ik deze nog bestellen? Mvg Nicolette

 3. Liza Hollingsworth Liza Hollingsworth

  Hai Ellen,

  Ik zie jouw reactie nu pas, sorry. Volgens mij heeft de leverancier deze tassen nog. Zal ik voor je informeren? Heb je nog steeds interesse?

  Hartelijke groet,
  Liza

 4. Ellen Ellen

  Hoi,
  Ik zou graag willen weten waar ik zo zebra tas kan bestellen,
  Eventueel via een site in Italië dat is ook prima!!!!
  Vindt de tas geweldig maar kan hem echt nergens vinden!!!!

  Groetjes Ellen

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
fbq('track', 'AddToCart');
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »