Moederdag actie bij Joof

  • Geplaatst op
  • Door Liza
  • Geplaatst in Joof
  • 0
Moederdag actie bij Joof

Zondag 10 mei is het moederdag, lijkt ver weg maar het is over 2,5 week. Hoog tijd om de moederdag actie van de webshop te verklappen.

 

Ik heb in Italie een schattig en handig klein “hebbetasje” van leer besteld om als cadeau weg te geven aan klanten die hun moederdagcadeau bij Joof kopen. Het is een minitasje gemaakt van rundleer wat handig te gebruiken is als je even snel naar de winkel gaat of als je naar het strand bent en je wilt je telefoon, sleutels en wat geld veilig opbergen. Ik heb het tasje gekocht in het donkerbruin omdat dit voor iedereen doorgaans wel een goede kleur is.

Naar de tassen webshop

 

Handig als portemonneetje

Ik heb zelf een soortgelijk tasje dat ik als portemonnee gebruik. Ik had een grote portemonnee uit de shop, maar nu ik een klein leren schoudertasje als handtas gebruik was dat tasje al snel vol met zo’n grote portemonnee. Daarom heb ik nu tijdelijk een klein tasje dat ik voor mijn geld, pasjes en bonnetjes gebruik.

handig klein leren tasje

Het tasje dat je cadeau krijgt voor moederdag is 13 centimeter breed bij 8,5 centimer hoog. Je pinpasjes kunnen er dus ook in.

moederdag 2015

Hierboven mijn eigen twee dochters en in het midden mijn moeder. 

Wat moet je doen?

 

Vanaf vandaag geef ik het handige klein leren tasje cadeau bij elke moederdag bestelling. Gebruik de kortingscode “moederdag” wanneer je een tas besteld in de webshop en je ontvangt het tasje gratis bij de levering van je bestelling. Let op; ik moet helaas erbij vermelden "zolang de voorraad strekt." Ik kan altijd bijbestellen in Italie, maar mocht de actie  een megasucces worden wil ik graag de melding gemaakt hebben. Ik ben helaas nog niet zo groot dat ik hele grote aantallen cadeautjes kan weggeven, ik hoop dat in de toekomst natuurlijk wel te kunnen doen.

meer blogs lezen van Joof

Relevante links: cadeaubonnentrends in tassen

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
fbq('track', 'AddToCart');
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »