Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
07 Jun 2018

Joof tassen opent binnenkort showroom vlakbij Amsterdam

Joof opent showroom rond Amsterdam aanstaande september.

 
Jemig jongens, ik kan het zelf bijna niet geloven. In september zal ik een kantoor en showroom openen in Landsmeer. Het is een kleine ruimte waar ik zal werken en waar ik klanten kan ontvangen. Nu werk ik nog vanuit huis en heb ik een extern magazijn maar ik krijg veel vragen van klanten die de collectie willen bekijken. Dat kan op het moment niet omdat ik mijn voorraad bij een externe partij heb liggen. Dus voor alle mensen die straks de tassencollectie willen komen bekijken heb ik straks wel de gelegenheid!
 
Straks in de showroom kan ik jullie op afspraak ontvangen zodat we elkaar kunnen ontmoeten en je de tassen kunt voelen en ruiken. Ik kijk er naar uit!
 

Joof showroom net boven Amsterdam

 
Landsmeer is een enorm leuk, knus dorp ten noorden van Amsterdam. Het wordt vanaf september alleen maar leuker omdat Joof daar een showroom opent! Tegen die tijd kunt je via de app of email een afspraak maken om de showroom te bezoeken en de tassen te bekijken. Landsmeer grenst aan Amsterdam. De showroom ligt net naast de afslag van de A10 dus je bent er zo.
 
Ik zal jullie op de hoogte houden van de ontwikkelingen. De komende tijd zal er geklust moeten worden en gestyled moeten worden. Vooral dat stylen vind ik leuk natuurlijk ;-) Zo heb ik van een vriend een te gekke oude naaimachine gekregen ter decoratie. Zie hieronder een foto.
 
Oude singer naaimachine voor in showroom
 
 
En gister was ik in de bouwmarkt voor iets heel anders maar werd ik enorm verrast door dit superleuke behang! Ik mocht van alletwee een flink stuk mee om er thuis nog even over na te denken. Ik neig naar het vrolijke drukke blauwe behang met al die vogels. Ik had op Jooftassen op facebook aan volgers gevraagd naar hun mening, de meeste kozen ook links. 
 
welk behang voor de showroom?
 
 
Ik zal de komende tijd bloggen over de ontwikkelingen van dit nieuwe avontuur!!!!
 
Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »