Jogha sportkleding, webshoptip

  • Geplaatst op
  • Door Liza
  • Geplaatst in Webshop tips
  • 0
Jogha sportkleding, webshoptip

Oh wat zijn er veel leuke webshops zeg! Vanuit mijn werk maar ook privé kom ik op erg veel webshops die de moeite waard zijn met jullie te delen. Dit keer een sportieve invalshoek; webshop Jogha.

Prachtige sportkleding voor vrouwen met mooie prints.Ik ben zelf een enorme sportfanaat. Paardrijden, kickboxen, cardio en wat krachtoefeningen, ik vind het heerlijk om te sporten. Ik loop er nooit heel stylish bij in de sportschool, vanmorgen weer gegaan in een simpel zwart shirt een een H&M sportlegging,  maar ik zie wel vaak meiden in de sportschool met hele leuke sportoutfits en dat inspireert mij.

Jogha sportkleding voor vrouwen

goedkope leren tassen in de webshop

Voel je beter, train beter

Laten we eerlijk zijn als wij vrouwen er goed uitzien dan voelen wij ons beter en sterker en dat sluit helemaal aan bij het verhaal van het damessportkleding merk Jogha. De oprichtster Aranka van der Voorden schrijft op de website dat zij sportkleding heeft ontwikkeld met

  •  comfort voor bij het sporten
  •  waarmee je je eigen stijl kunt uitdragen
  •  waarmee je het beste uit jezelf kunt halen.


En dat laatste vind ik een interessante want ik geloof inderdaad dat als vrouwen zich goed voelen (bijvoorbeeld doordat zij er goed uitzien) zij beter presteren.

sportkleding dames online kopen

lees hier over mode trends op het gebied van tassen

Ontworpen op het vrouwenlichaam

Verder lees ik op de site dat bij het ontwerpen van de kleding vooral is gekeken naar het vrouwenlichaam  en er geen gebruik is gemaakt van standaard confectiematen. De kleding accentueert het vrouwenlichaam op de juiste manier. Ik hoop dus dat de cellulitus op mijn bovenbenen verdoezeld wordt in zo'n leuke sportlegging.
Relevante links: andere webshoptips


Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
fbq('track', 'AddToCart');
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »