Ik en mijn Joof; Luna

Ik en mijn Joof; Luna

Veel klanten zijn erg blij zijn met hun tas en de service die ik geef. Ik probeer altijd de service te geven die ik zelf ook wil hebben als ik online ergens shop en dat waarderen mensen. Regelmatig krijg ik enthousiaste mails en dat enthousiasme van klanten wil ik graag gebruiken in mijn blog. Elke eerste maandag van de maand komt daarom hier een klant aan het woord over haar Joof tas. Lees onderaan deze pagina hoe je jezelf kunt opgeven, je ontvangt 20% korting op je volgende aankoop als dank voor je inzending. Deze keer Luna, zij kreeg een vintage bruine schooltas van haar moeder.

Het assortiment leren tassen van Joof stel ik met zorg samen. Als eerste kijk ik alleen naar modellen die de Joof uitstraling hebben. Ze moeten basic zijn, het liefst in meerdere kleuren te koop en een beetje stoer. Ook neem ik tips en opmerkingen van klanten mee in mijn zoektocht naar nieuwe modellen. Ik krijg gelukkig vaak mails van klanten met wensen en opmerkingen, dat helpt mij enorm.

 

1 Hoelang heb je jouw Joof tas en heb je 'm gekocht of gekregen? Als je de tas gekregen hebt van wie en waarom?

Ik heb de tas een week of 5 geleden van mijn moeder gehad omdat ik hem zooo leuk vond.

 

2 Twijfelde je over de kleur en het model of was het liefde op het eerste gezicht?

Ik vond de tas en de kleur eigenlijk meteen leuk.

 

3 Wanneer gebruik je je tas, elke dag of bv alleen voor het uitgaan of naar school of je werk?

Ik gebruik de tas voor school. Lekker groot vak voor mijn spullen.

 

4 Wat is handig aan je tas en wat zou je graag anders willen.

 Handig is dat ik hem om mij heen kan hangen maar wat ik wel mis is een klein vakje wat dicht kan voor mijn sleutels en mijn geld.

 

5 Als je zelf een tas kon ontwerpen hoe zou deze er dan uitzien? Zou het bv een schoudertas zijn of een rugzak, veel vakken, welke kleur, van leer of juist niet?

Ben eigenlijk heel blij met deze tas maar zoals ik al zei, ik mis een klein vakje wat dicht kan voor mijn fietssleutel en mijn geld.

Laptoptas bruin

Wil jij ook in de rubriek "Ik en mijn Joof", mail me dan op liza@shopjoof.com. Als dank voor jouw inzending ontvang je een kortingscode van 20% die je bij je volgende aankoop kunt inwisselen.

 

relevante links: alle schooltassen, vintage look laptoptas

 


 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
fbq('track', 'AddToCart');
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »