Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
29 May 2015

“Ideas that are borderline brilliant”. Geweldige opruim oplossingen voor alledaagse dingen.

Simpele en handige oplossingen voor in huis.

Ik heb het in eerdere columns al gehad over opruimen. Ik heb er niet veel tijd voor en heb meestal ook geen zin om te beginnen maar het liefst zou ik elke kast tot in de puntje georganiseerd hebben. Voordat ik kinderen kreeg lukte dat ook wel redelijk, maar nu totaal niet.

Goedkope leren tassen online kopen

Ik heb thuis alles wel op orde hoor, mensen zullen het bij mij meestal wel redelijk opgeruimd vinden (behalve mijn schoonmaakster, zij is ubernetjes en schoon) maar die mensen moeten geen kasten opentrekken want dan schaam ik me dood.

Briljante oplossing voor het opruimen en organiseren

Ik zit wel eens op Pinterest naar leuke ideeen te zoeken of tassentrends te bekijken. Nu kwam ik vanavond een aantal hele leuke organize ideeen en handige ideeen in het algemeen tegen. Ik wil ze met jullie delen, want ze zijn geniaal. Ze zijn dan ook op Pinterest te vinden onder  “ideas that are borderline brilliant”. Ik kan het niet beter beschrijven.

Kijk, lach & geniet.

Bron van alle foto's: Pinterest

opruimen schoenen   opruimen schoonmaakmiddelen

Die deurhanger voor de schoonnmaakartikelen komt in de kelderkast.

 opruimen aluminium en vershoudfolie opruimen kruidenpotjes keuken

Dit ga ik sowieso doen.

holster van siliconen

Blijft plakken aan elke gladde oppervlakte.

nooit meer morsen

Zal er met bovenstaande oplossing nooit meer drinken over de eettafel gaan?

losse snoeren bij stopcontact  oplossing roeren en koken

Beide wil ik!

bewaren van je bier  handige kraandop

Die beersavers zijn grandioos. Ideaal voor mijn rose biertjes.

Deze artikelen komen vaak uit Amerika. Ze zijn wel te koop op ebay.com neem ik aan en misschien dat een winkel als Blokker ook wel een aantal handige dingen verkoopt? Amazon.com kun je ook proberen voor deze handigheidjes.

lees de blog en blijf op de hoogte

 

Heb je zelf een briljant idee in uitvoering of ben je een steengoed idee tegen gekomen laat het alsjeblieft weten. Ik ben er gek op!

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »