Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
25 Mar 2015

Een dag van Cuppuccino & Martini met ijs en een limoentje

Wat gooide mijn overzichtelijke dag in het water? ALLES!

Mijn oudste dochter Angie kwam voordat ze naar school ging nog even mijn kamer in en vroeg of ik smiddags met haar naar de paarden wilde gaan. Natuurlijk mag dat, ze wil haar zieke pony natuurlijk even vertroetelen. Ik zou eigenlijk 's ochtends naar de paarden gaan maar ik gooi de boel dus om, no problem ik had toch niet veel in de planning.

Vervolgens gaat om 08.00 uur de voordeurbel en staat het cv installatiebedrijf voor de deur. Shit!  Ze komen een nieuwe cv installeren omdat de oude vreselijk (koude) kuren had. Vergeten, en hoe kan ik dat vergeten. Mijn man heeft gisteren de bijkeuken leeg geruimd en in alle kamers plek voor de heren installateurs gemaakt! Ik heb als ze binnen zijn nog niet gedouched en het wordt me binnen enkele minuten duidelijk dat douchen niet meer kan want het water gaat eraf en de oude cv wordt nu ontkoppeld. Blegh! Ik maak koffie voor de mannen, kleed me snel om en was me aan de wastafel met koud water. Mijn man verschuift ondertussen mijn ziekenhuisbed en zijn werkcomputer naar een kamer beneden die dicht kan. Hij zet een elektrisch kacheltje neer en wij zitten (ik lig) heerlijk warm. Ik ben al kapot van het gehaast en gedoe en het is pas 09.00 uur.

 

Na met de hond gewaggeld te hebben belt de fysio of mijn afspraak naar 15.00 uur verzet kan worden! Nee, ik heb fysio om 13.00 uur. Ook helemaal vergeten, wat eenn rottijd. Ik heb dan amper tijd om een beetje bij te komen want als ik thuiskom na fysio zijn de kids al uit school en dan ga ik nog met Angie naar stal. Phoeh! Waarom ben ik afspraken vergeten, ik heb altijd alles in mijn hoofd en de agenda is er voor de vorm!

 

Bij de paarden ben ik niets waard, ik ben heel moe en heb veel last van mijn rug(spieren). Om 17.00 uur ben ik klaar om te gaan slapen en heb ik vreselijke trek (avondeten) maar als ik thuis kom is mijn huis oorlogsgebied zo'n rommel. De mannen van de cv hebben al hun spullen netjes opgeruimd maar onze spullen staan natuurlijk nog her en door door mijn woonkamer en de weg van mijn voorportaal naar de bijkeuken ligt onder de modder en bouwgruis.Frustrerend want ik kan het zelf niet alles opruimen met mijn rug. Grrhhhh

Ik begon de dag met een cappu die hard nodig was en eindig de dag met een broodnodige Martini met ijs en een citroenthje. Op naar morgen!

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »