De basic leren rugzak uit de webshop, mét video.

 • Geplaatst op
 • Door Liza
 • Geplaatst in Joof
 • 2
De basic leren rugzak uit de webshop, mét video.

Sinds begin dit jaar verkoop ik in de webshop leren rugzakken. In de shop vind je een mooi, slank model. Heel vrouwelijk. De leverancier heeft deze leren rugzak nu ook in felle zomerse kleuren. Word jij er ook zo blij van?


leren rugzak geelleren rugzak zomerkleurgoedkope leren rugzak uit ItalieIn februari vroeg ik in een blog naar jullie mening over rugzakken. Zag je jezelf ermee lopen of liet je de comeback van de rugtas aan je voorbij gaan? Velen van jullie reageerden enthousiast op de blog en op facebook en dus kwam de leren rugzak uit Italie in het assortiment van de webshop. Helaas maar in 4 standaard kleuren namelijk, zwart, bruin, taupe (grijs) en rood.


Leren rugzak in zomerse kleuren.

Afgelopen week liet de leverancier mij weten dat zij de rugzakken in meerdere (fellere) kleuren gingen produceren. Vandaag kreeg ik een sample binnen in de kleur geel. Ik vind m prachtig! Ik wil jullie er graag over vertellen en heb er een VLOG over gemaakt. Dat is een blog, alleen dan in beeld.

Relevante links: meer video's van Joof, blog over de rugzak.

Reacties

 1. Liza Hollingsworth Liza Hollingsworth

  Hallo,

  Wat een leuke enthousiaste reactie, dank je wel. Nog van harte gefeliciteerd. Ik zag dat je gister een nieuwe bestelling hebt geplaatst. Ik heb deze net in Italië voor je besteld, kan je binnenkort weer de show stelen!

 2. Glione Klimsop Glione Klimsop

  Ik heb bij jullie een tas gekocht, en ben er heel blij mee. Op 1 augustus was ik jarig en had mijn tas mee naar een dagje Duitsland. Een ieder vond het prachtig. Hartelijk dank voor de mooie tas. Succes

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
fbq('track', 'AddToCart');
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »