Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
16 Jun 2015

De basic leren rugzak uit de webshop, mét video.


leren rugzak geelleren rugzak zomerkleurgoedkope leren rugzak uit ItalieIn februari vroeg ik in een blog naar jullie mening over rugzakken. Zag je jezelf ermee lopen of liet je de comeback van de rugtas aan je voorbij gaan? Velen van jullie reageerden enthousiast op de blog en op facebook en dus kwam de leren rugzak uit Italie in het assortiment van de webshop. Helaas maar in 4 standaard kleuren namelijk, zwart, bruin, taupe (grijs) en rood.


Leren rugzak in zomerse kleuren.

Afgelopen week liet de leverancier mij weten dat zij de rugzakken in meerdere (fellere) kleuren gingen produceren. Vandaag kreeg ik een sample binnen in de kleur geel. Ik vind m prachtig! Ik wil jullie er graag over vertellen en heb er een VLOG over gemaakt. Dat is een blog, alleen dan in beeld.

Relevante links: meer video's van Joof, blog over de rugzak.

Reacties
Hallo,

Wat een leuke enthousiaste reactie, dank je wel. Nog van harte gefeliciteerd. Ik zag dat je gister een nieuwe bestelling hebt geplaatst. Ik heb deze net in Italië voor je besteld, kan je binnenkort weer de show stelen!
Liza Hollingsworth - 03 Aug 2015 - 11:59
Ik heb bij jullie een tas gekocht, en ben er heel blij mee. Op 1 augustus was ik jarig en had mijn tas mee naar een dagje Duitsland. Een ieder vond het prachtig. Hartelijk dank voor de mooie tas. Succes
Glione Klimsop - 02 Aug 2015 - 20:40
Laat een reactie achter
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »