Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
12 Jul 2015

Cayenne; een belangrijke modekleur voor het najaar 2015.

Modetrend najaar 2015

Twee weken geleden bestelde ik online een harembroek bij H&M in een mooie bordeaux rode kleur. De broek zit heerlijk en de kleur is leuk te combineren dus ik ben blij met mijn aankoop. Nu ik afgelopen week aan het zoeken was naar inspiratie voor mijn tassenblog las ik dat de broek die ik kocht niet bordeaux rood is maar Cayenne heet en dat Cayenne dé trendkleur is voor het najaar en de herfst van 2015. Weer wat geleerd dus...

goedkope en leuke leren tassen online kopen

modekleur najaar 2015 modekleur najaar 2015  lees hier over mode trends op het gebied van tassen

Foto: Sonia Rykiel                        Foto: Tods                                 Foto: Pucci

Cayenne als modekleur


Op de catwalk van modeshows van grote en bekende modehuizen waren veel tassen te zien in de kleur Cayenne. Grote modebladen en trendwatchers zijn het er over eens; cayenne is het helemaal deze winter.

Andere tassentrends gespot op de catwalk zijn:
- glad en shiny materiaal
- fake fur, wol of veren gebruikt in tassen
- krokodillenprint / krokodillenleerIk vond een foto van bijna al deze trends verwerkt in één tas.                                                   alle modetrends in één tas

Hoe te combineren?

Ik ben een type dat bijna alle kleuren met elkaar combineert en volgens vriendinnen kom ik er ook altijd mee weg. Ik zal dus niet vanuit mijzelf advies aan jullie geven hoe je cayenne kunt combineren in je outfit dit najaar. Ik zal me braaf aan het advies houden van de modebladen. Deze modekenners vinden dat cayenne heel goed te combineren is met mosterdgeel, donkerblauw, beige, legergroen, zwart en grijs.Andere hippe kleuren dit najaar.

De herfst en winter modekleuren zijn vaak warme kleuren, aardekleuren noemen de proffessionals dit soort kleuren. Hieronder een foto van de belangrijkste kleuren komend najaar.

najaarskleuren mode 2015
De komende tijd zal ik mijn ogen goed open houden op zoek naar de juiste trendkleuren tassen voor in de webshop zodat jullie helemaal up-to-date de straat op kunnen het einde van het jaar.meer mode en trends op tassengebied
Relevante links: Tassentrends zomer 2015, hoe combineer je jouw tas met de mode 2015?


Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »