Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
15 May 2015

Wat maakt jou gelukkig?

Ik plaats regelmatig een column online. Verwacht geen hoogstaand "columnisme" (bestaat dat woord?) maar gewoon gekwetter in het wilde weg over wat ik die week heb meegemaakt of wat er door mijn hoofd gaat.

 

Goedkope leren tassen online kopen

Door het artikel op de site te lezen wist ik opeens heel stellig wat mij gelukkig maakt. Naast mijn lieve man en dochters is dat; contact met dieren, sporten en buiten zijn. Ik ben een groot dierenfan en heb ook veel dieren. Als gezin hebben wij paarden, honden en katten. Het liefst  zou ik op een boederij wonen met de paarden aan huis, de hond lekker los op het erg en dan erbij schaapjes, varkentjes en kippen. Heerlijk! En lekker de hele dag buiten ook.

gelukgevoel 

 

Omgang met dieren maakt mij zo ontspannen en rustig en geeft mij enorm veel energie. In november heb ik een ongeluk gehad, ik viel van mijn paard en brak daarbij mijn rug. In februari kon ik weer een beetje lopen en naar buiten. Ik ging meteen wat met de hond wandelen en vroeg mijn man me iedere dag naar de paarden te brengen. Inmiddels ben ik alweer zoveel verder in mijn revalidatie en kan ik veel meer en heel veel zelf, maar ik weet nog van de eerste maanden na mijn operatie wat een bezoek aan de paarden of een loopje met de hond een energie gaf.

gelukgevoel

 

Wandelen met de hond of met mijn dochters en de ponies op pad gaan maakt me vrolijk. Ik kan me geen leven zonder dieren voorstellen en snap mensen zonder dieren ook niet. Volgens mij weten die mensen niet wat  zij missen. Zoveel liefde en gezelligheid en humor dieren kunnen geven.

lees de blog en blijf op de hoogte

 

Omgang met dieren, sport en buiten zijn wordt niet genoemd in het artikel over het onderzoek naar geluk. Waar word jij gelukkig van, staat dit wel in het artikel?

Relevante links: wie is Liza?

 

Reacties
Leuk! Ik word gelukkig van taarten bakken. Ben zo blij dat ik een aantal jaar geleden mijn werk daarvan heb kunnen maken.
Saskya - 17 May 2015 - 20:29
Laat een reactie achter
fbq('track', 'AddToCart');
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »