Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
11 Mar 2015

Pistool in mijn tas, kittens en de nieuwe Charlotte Dujardin

Ik begin met het moeilijkst; ik heb een tas gekocht en hij is niet van Joof. Erg he? Het is de zogenaamde "pistooltas" van het Nederlandse ontwerpersduo Vlieger en Van Dam. Jaren geleden zag ik 'm bij Rihanna om haar schouder. Ik vond 'm zo stoer, geinig en mooi maar jemig er zat een prijskaartje aan.

Vlieger en van Dam tas
 
foto via Pinterest 
 
Hij zal het vast waard zijn, maar niet binnen mijn budget. Als ik me in dat soort situaties bevind ontwaakt er een online Sherlock Holmes in mij. Geef me een dag, een maand, een jaar of twee jaar zoals in dit geval maar ik krijg wat ik wil voor de prijs die ik wil. Ik struin wekelijks internationale sites af op zoek naar mijn "lustobject". Dit keer duurde het wel erg lang hoor en ik moet toegeven dat ik bij toeval de tas op een buitenlandse marktplaats tegenkwam in mijn zoektocht naar iets anders, maar "Ladies and Gentlemen, we've got it!" Helemaal blij dus. Nu ben ik sinds dat de orderbevestiging mijn mail binnenkwam dagelijks een beetje nerveus. Rond een uur of elf elke ochtend komt namelijk de pakketbezorger van PostNL door de straat en mijn hartje klopt als hij bij mijn huis in de buurt stopt. Tot nu toe is mijn kindje nog niet bezorgd maar ik verwacht 'm elke dag.
 
Kittens
Afgelopen oktober heb ik met mijn gezin moeten besluiten onze 17 jarige kat te moeten laten inslapen. Heel verdrietig maar hij was oud natuurlijk en daarnaast kreeg hij een tumor onder zijn oog. Jippie heette onze kat en jaren daarvoor was onze andere kat Grumpy dood gegaan. En het is heel raar om geen katten meer in en om het huis te hebben, we missen allemaal het gekroel en de gezelligheid ervan. Onze hond Moos maakt veel goed natuurlijk maar honden zijn toch anders dan katten. Mijn man en ik hebben het echt proberen tegen te houden hoor, we zeiden tegen elkaar geen katten meer. Maar het lukt dus niet, onze dochters weten nog van niets maar rustig aan ben ik op zoek naar twee kittens. Jeetje als die meiden het weten slapen ze geen nacht meer! Ha ha ha ha. Ik kijk zo uit naar twee van die schattige kittens die zo lekker klunzig rennen en spelen, heerlijk! Mocht iemand een nestje weten; liza@ shopjoof.com alsjeblieft.
 
Charlotte Dujardin
Lezers met kennis van de paardensport weten wie zij is. Zij brak het afgelopen jaar alle records in dressuurland met het prachtige paard Valegro die zij liefkozend Blueberry noemt. Het verhaal achter Charlotte is ook zo mooi want in een interview met haar las ik dat zij geen rijke komaf heeft(wat enorm helpt in de dressuursport) maar dat zij via veel doorzettingsvermogen en een beetje geluk bij de juiste dresuurstal kwam te werken en daar haar Blueberry mocht gaan rijden. Ik zwijmel helemaal weg bij zo'n verhaal. Het bevestigd dat iedereen kan worden wat hij wil met de juiste instelling, geweldig. Ook zo cool van deze dame is dat zij als een van de weinige ruiters op topniveau een veiligheidscap draagt. Op haar niveau is dit niet verplicht maar zij draagt altijd een cap omdat, zo zegt zij zelf, een voorbeeld moet zijn voor alle ruiters. Voor wie het leuk vindt heb ik hieronder een video geplaatst van een prachtige kur op muziek van de dressuur koningin en haar danspartner.Dujardin 2.0
Terug naar  wat ik eigenlijk wilde vertellen; mijn jongste dochter Fay heeft haar A (in december) en B zwemdiploma gehaald (vorige week) en we hadden haar beloofd dat zij dan op paardrijles mocht. En deze donderdag was het zover onze lieve, eigenwijze Fay had haar eerste paardrijles. Omdat wij zelf paardjes hebben was het niet de eerste keer dat ze op een paard zat, maar het was wel haar eerste les. Ze deed het best goed en ging zelfs al in galop! Wij hebben in de manegekantine erg gelachen om haar capriolen en die cap die telkens net niet voor haar ogen hing. Onze oudste dochter noemen we altijd "Anky" en Fay wordt de nieuwe Charlotte Dujardin, let maar op.
Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
fbq('track', 'AddToCart');
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »