Joof's rots in de branding; Sandra

  • Geplaatst op
  • Door Liza
  • Geplaatst in Joof
  • 4
Joof's rots in de branding; Sandra

Ze is een Liza kloon in haar aanpak and I love it! Een ode aan mijn vriendin Sandra.

Iedereen heeft z'n eigen manier van werken. Of dat nou op kantoor of thuis is, je doet dingen op jouw manier. Ik ben een beetje vervelend in dat soort dingen, ik doe het HEEL graag op mijn manier maar heb het liefst dat andere in huis het ook op mijn manier doen. Je snapt dat dat natuurlijk niet gebeurt (logisch) en zo kan je mij thuis regelmatig horen klagen. Ik schaam me ervoor, maar het is nou eenmaal zo. Ik vrees dat ik het van mijn vader heb, hij zegt altijd "jij doet het op jouw manier en ik op de goede". Vreselijke uitspraak maar herkenbaar voor mij en ik moet altijd erg lachen als ik mijn vader het hoor zeggen.

 

Verplicht uit handen geven 

Joof is een eenmanszaak dus ik kan heerlijk alles op mijn manier doen. Het ontbreken van collega's is vaak ongezellig en het is soms moeilijk alles alleen te moeten doen, maar voor een controlfreak als ik is het heerlijk dat alles reilt en zeilt zoals ik het graag zie. Delegeren is nooit mijn sterkste kant geweest, ik heb het heel vaak van mijn managers gehoord vroeger in beoordelings gesprekken. Maar bij de webshop heb ik daar dus lekker nooit last van. Daar kwam verandering in toen eind november mijn leven op z'n kop werd gezet door een ongeval. Mijn paard Bas schrok in de buitenbak van iets (ik weet nog steeds niet wat) en ging er keihard vandoor. Ik verloor allebei mijn beugels en bij de eerste bocht die mijn paard in volle galop nam werd ik in de hekken gelanceerd. Ik brak mijn rug en heb 5 weken in het ziekenhuis gelegen. Voor iedereen vreselijk, maar voor een controlfreak met een eigen bedrijf en de kerstmaand in aantocht een crime!

Sandra comes to save the day...

Maar daar was vriendin Sandra, in drukke tijden hielp zij af en toe met bestellingen verwerken en verzenden. En vanaf dag 1 dat ik in het ziekenhuis lag heeft topper Sandra webshop Joof draaiende gehouden. Zij deed alle bestellingen, hield voorraden bij, ontving mega inkooporders uit Italië, sorteerde, fotografeerde en plaatste het online. Ze belde klanten, ze mailde klanten, ze appte mij over de voortgang en ze had de kerstmaand onder controle zoals Louis van Gaal het Nederlands elftal onder controle had afgelopen zomer. En ik, ik heb geen enkele keer gedacht dat het niet goed ging of dat ik iets anders gedaan zou hebben. Sandra doet namelijk gek genoeg alles zoals ik het ook doe. Ik zie haar klantenmails beantwoorden zoals ik het ook zou doen, hoor haar telefonische service geven die ik precies zo zou geven en ze is net zo'n pietje precies als ik ben. Het enige vervelende aan Sandra is dat ze het magazijn elke week opruimt en organiseert, ik kan niks meer vinden! ;-)

sandra voor joof, held

Relevante links: naar de webshop, deze tas heeft Sandra

Reacties

  1. Johan van de Velde Johan van de Velde

    Hoi Liza, echte vriendschap en hulp bij pech is er nog steeds. Zonder iemand die te vertrouwen is draait geen geen bedrijf. Je weet dat wij uit ervaring spreken. Zuinig op zijn is het motto.Sterkte van ons.

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
fbq('track', 'AddToCart');
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »